VISUELL NORDEN
Vi bygger thought leaders.

Visuell Norden är ett PR-och contentbolag specialiserade på att bygga thought leaders. Det gör vi med hjälp av strategisk PR och rörligt content. Våra uppdragsgivare återfinns inom en rad olika branscher, primärt byggindustrin, retail och hälsa. Vi som arbetar på Visuell Norden har lång erfarenhet av journalistik, PR och rörliga produktioner. Vi har dessutom själva haft ledande positioner inom en lång rad olika branscher.
Varför vi valt att specialisera oss på thought leadership? Jo, thought leadership bygger förtroende. Och förtroende skapar affärer. Rätt genomfört är Thought leadership en synnerligen effektiv och lönsam strategi – och skälet till varför vi har specialiserat oss på det. Hör gärna av dig så berättar vi mer!
Susanne Hamne
Senior pr-strateg & exekutiv producent
+46 706201194
susanne.hamne@visuellnorden.se
Senior pr-strateg och exekutiv producent med lång erfarenhet från mediabranschen. TV-skapande och redaktionell erfarenhet på flera plattformar är specialiteten. Idéspruta med hög hastighet.
Martina Nyman
Senior pr-strateg & projektledare
+46 707424043
martina.nyman@visuellnorden.se
Senior pr-strateg med mångårig erfarenhet av varumärkesbyggande, analysarbete och försäljning. Vår expert på e-com och retail. Fd marknads- och försäljningschef på en rad bolag.
Klok som en uggla.
Cecilia Dettner
Senior kommunikationsstrateg
+46 708610571
cecilia.dettner@visuellnorden.se
Entreprenör med lång erfarenhet av att bygga affärsverksamhet inom retail, hälsa och kommunikation. Kommunikations- och varumärkesstrateg både i Norden och internationellt. Glädje, driv och energi som få.
Tobias Bellman
Producent & redigerare
+46 764258248
tobias.bellman@visuellnorden.se
Skicklig redigerare med lång erfarenhet från TV-branschen. Stor vana att skapa produktioner för YouTube som går igenom bruset.
Lösningsorienterad med norrländskt lugn.
mobile-logo@2x_black

”Let Us Tell Your Story…”
Visuell Norden – Ett PR- & contentbolag för den nya tidens kommunikation